2 Eylül 2013 Pazartesi

Eğer kıvrımlı kirpiklerde zirve yapmak istiyorsanız, yeni Master Curl maskara tam size göre. 43 derece kıvrık kirpikler, bakışlarınızı ve görünüşünüzü oldukça değiştirecektir. Üstelik tanıtım fiyatıyla Oriflame Eylül kataloğu 2013'e özel sadece 12.90 TL ye satın alabilirsiniz.
Kataloğun 7. sayfasında hanımların ilgisini fazlasıyla çekecek başka bir kampanya daha mevcut. Hanımların gündelik hayatta olmazsa olmaz makyaj malzemelerinden rujlar, bu bölümde bir alana bir bedava şeklinde siz değerli Oriflame kullanıcılarına sunulmuş. Tabi burada dikkat etmeniz gereken konu, bedava almak istediğiniz rujun kodunu mutlaka belirtmeniz olacak. En moda rujlar için hiçbir yerde bulamayacağınız rakipsiz fiyatları kaçırmayın. Ayrıca Oriflame Eylül kataloğu 2013'ün birçok sayfasında buna benzer hediye kampanyalarının sayısı oldukça fazla. Özellikle pahalı fiyatıyla bilinen parfümler dahi benzeri kampanyalarda hediye olarak vitrine konulmuş. Özellikle bu sıcak günlerde çok faza ihtiyacınınız olduğunu düşündüğünüzde çok kısa sürede stokların tükeneceğini düşünüyoruz. O yüzden elinizi biraz çabuk tutmanızı tavsiye ederiz.
Beğendiğiniz her hangi bir Oriflame ürününü her ay çıkarmış olduğu katalogları takip ederek indirime girmesini bekleyebilir, indirimli olduğu ay da kar etmek için bir değil birkaç tane satın alıp kullanmak için bekletebilirsiniz. Güzel kokmak ve çevrenize olan etkilerinizi arttırmak için hemen sizlerde stok yapmaya başlayın. Oriflame Eylül kataloğu 2013'deki uygun fiyatlar ile çok daha güzel kokmaya başlayın deriz. Oriflame parfümler ile tüm bakışlar üzerinizde olacak ve sizlerde bu bakışları güzel kokularınız ile hak edeceksiniz. Güzel kokulu günler dileriz.
oriflame eylül kataloğu 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder