27 Aralık 2012 Perşembe


HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEZ LİSANSI OLMAYAN ÜRÜNLERİ ALMAYIN LÜTFEN BU VAHŞETE SON VERELİM
Oriflame, uzun yıllardır aktif olarak izlediği, hayvanları koruma politikası ile gurur duymaktadır. Kozmetik ürün formülasyonlarında sadece "hayvan dostu" bileşenler kullanılır.

Ölmüş hayvanlardan elde edilen bileşenler ya da hayvanlara zarar vererek elde edilen bileşenler kullanılmaz. Oriflame ürünleri...nde sadece süt, bal, lanolin veya balmumu gibi hayvanlara acı ve zarar vermeden elde edilebilecek bileşenler kullanılır.

Bunun yanısıra, aksesuar ürünlerinde de kuş tüyü, kürk, deri (örneğin, vizon, tavşan, yılan) gibi hayvanlara zarar vererek elde edilebilecek malzemeler kullanılmaz. Ayrıca kullanılan hayvan kılları, canlı hayvanlardan, onlara zarar vermeden elde edilir.

Oriflame bitmiş ürünleri ve kullanılan kozmetik bileşenleri asla hayvanlar üzerinde test edilmez.

Kozmetik bileşen ve ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesini yasaklayan çözümleri her zaman destekliyoruz. Hayvanların korunması ve tüketici güvenliği arasında denge sağlayan, Avrupa Birliği Kozmetik Direktifinin hayvan testleri ile ilgili kuralları belirlediği 7. değişikliğini memnuniyetle karşıladık. Bu çerçevede bitmiş ürünler üzerinde hayvan testlerinin yasaklanmasına, Mart 2009 tarihinden itibaren aşamalı olarak başlandı.

Oriflame olarak, hayvanlar üzerinde yürütülmeyen alternatif güvenlik testlerini tamamıyla destekliyor ve bu testleri önemli bir toplumsal soruna çözüm olarak görmekten son derece mutluluk duyuyoruz.

Tüm tedarikçilerimiz bizim etik ve çevresel politikalarımıza ve hayvanları koruma kanunlarına uymaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder